www.hayabusa.gr
Σεπτέμβριος 05, 2010, 02:18:06 πμ *
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Click for Athens, Greece Forecast
Νέα: admin@hayabusa.gr
- Οικειοθελή Δωρεά σε Ίδρυμα!!!
- Ετήσια Συνάντηση 2010, του www.hayabusa.gr!!!
- Δηλώσεις για απογευματινή Αιμοδοσία!!!
- Track Day 29 Αυγ 10.
- Όλες οι φωτογραφίες του www.hayabusa.gr.!!!
- Γίνετε Μέλος & στο Facebook !!! Join hayabusa.gr in Facebook
- ΒΟΗΘΕΙΑ !! ΠΩΣ ΤΟ ΧΕΙΡΙΖΟΜΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ;;

Αρχική   Φόρουμ   Βοήθεια Αναζήτηση Επικοινωνία Σύνδεση Εγγραφή international  
Σελίδες: 1   Κάτω
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Λαμπαδηδρομία Εθελοντικής Αιμοδοσίας.  (Αναγνώστηκε 2148 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Dimosthenis
Global Moderator
>5
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Άντρας

Ευχαριστώ
-Δόθηκαν: 15
-Ελήφθησαν: 14

« στις: Ιούλιος 13, 2010, 10:58:55 μμ »
Πάνω Κάτω

Κύριοι Καλησπέρα σας. Το θέμα κρατήθηκε σε χαμηλούς τόνους μέχρι την τελική κατοχύρωσή του από τους Αρμόδιους Φορείς στο www.hayabusa.gr και σας ευχαριστώ πολύ για αυτό.
Μιλάμε για το Σάββατο 7 Αυγ 2010.
Έφτασε λοιπόν η στιγμή που μας κοινοποιήθηκε και μας ανατέθηκε όλη η Λαμπαδηδρομία από την Πλατεία Ομονοίας μέχρι και την Κόρινθο, μεταλαμπαδεύοντας έτσι την Ιδέα για την χρησιμότητα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας. Όπως βλέπετε και εσείς παρακάτω η φλόγα θα παραδοθεί στο www.hayabusa.gr στον πρώτο σταθμό (Ομόνοια) και μετέπειτα θα ακολουθήσει μια διαδρομή από εμάς μέχρι την Κόρινθο. Στην Κόρινθο θα παραδοθεί στους Μοτοσικλετιστές Ξυλοκάστρου και κατόπιν όλοι παρέα, όπως πάντα, θα πάμε στο Ξυλόκαστρο, όπου εκεί θα γίνει η τελετή Αφής. Στην διαδρομή που έχει χαραχθεί, από εμάς σε συνάντηση, θα υπάρχουν σταθμοί όπου η φλόγα θα παραδίδεται από τον έναν μοτοσικλετιστή σε άλλον. Στις συναντήσεις μας θα βγουν και τα μέλη όπου θα παραλαμβάνουν την Φλόγα στους εκάστοτε σταθμούς, με προτεραιότητα στους Εθελοντές Αιμοδότες μας. Όσοι Κύριοι, δεν μπορούν να έρθουν στις συναντήσεις μας για να ενταχθούν σε κάποιον από τους σταθμούς, δεν θα μπορέσουν να τοποθετηθούν και στα σημεία αυτά, αλλά θα μπορέσουν κάλλιστα να ακολουθούν την πομπή. Οι δηλώσεις πρέπει να είναι γνωστές μέχρι και την Τρίτη 3 Αυγ 2010. Δεν είμαστε μόνοι μας και θα πρέπει από την μια εμείς να έχουμε το χρόνο να το οργανώσουμε αλλά και από την άλλοι, οι άνθρωποι να κανονίσουν το οικονομικό κομμάτι της όλης εκδήλωσης, οπότε όσο νωρίτερα τόσο το καλύτερο για όλους.
Αν κάποιοι Κύριοι έρθουν και δεν το έχουν δηλώσει δεν ξέρω τι θα γίνει με τα καύσιμα.  
Καθ όλη την διάρκεια της διαδρομής οι δρόμοι θα είναι κλειστοί για οποιονδήποτε, θα έχουμε συνοδεία από την ΕΛ.ΑΣ και Ε.Κ.Α.Β, εμείς καθ όλα νομότυποι.... με τα κράνη μας και όχι μόνον...όπως πάντα. Τυχόν απορίες ή περαιτέρω λεπτομέρειες στις συναντήσεις μας ή με πμ.
Είναι καλό για όλους μας, για μια ακόμα φορά, να διατυμπανίσουμε και το άλλο πρόσωπο του Μοτοσικλετιστή, ευκαιρία λοιπόν για όσους πιστεύουν σε αυτό να το πράξουν δηλώνοντας συμμετοχή.
Θέλω να Ευχαριστήσω θερμά τον blackgold1340, κατά κόσμο Χρήστο, για την επαφή που είχε με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Εθελοντών Ξυλόκαστρου.
Θέλω να ευχαριστήσω και εσάς που συμμετέχετε ενεργά σε κάθε τι το οποίο δίνει Αξία και αφήνει παρακαταθήκη για τα νέα παιδιά που προτίθενται να ανέβουν σε Μηχανή. Από τα πάρτι και τις Εκθέσεις, από τις εκδρομές, τα σεμινάρια, Μέχρι και την τράπεζα Αίματος.
Σας Ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη σας και τις συμμετοχές σας. Αναμένεται να κουφάνουμε την Αθήνα.

Υ.Γ (1) : Φυσικά η Ιδέα του Εθελοντισμού πρέπει να Αγγίζει όλους μας διότι πέραν των άλλων, ενδεχομένως, κάποια στιγμή η ζήτηση για Αίμα σε εμάς ή σε κάποιον συγγενή μας να μας χτυπήσει την πόρτα...
Η συγκεκριμένη Μεταλαμπάδευση δεν έχει να κάνει με το αν έχετε δώσε Εθελοντικά Αίμα ή όχι.
Σημασία στην συγκεκριμένη εκδήλωση έχει η Ιδέα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, αν λοιπόν είστε υποστηρικτής της, τότε απλά δηλώστε την συμμετοχή σας.
Υ.Γ (2) : Όσοι μοτοσυκλετιστές, ανήκουν δεν ανήκουν σε Μοτολέσχες, Club κτλ κτλ, αλλά επιθυμούν, συμπλέουν και συμμερίζονται την Ιδέα  και το Πνεύμα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας, ώστε να λάβουν μέρος.

Καταγράφηκε

gabri
Moderator
>5

Ευχαριστώ
-Δόθηκαν: 2
-Ελήφθησαν: 6

« Απάντηση #1 στις: Αύγουστος 06, 2010, 05:01:00 μμ »
Πάνω Κάτω

Η Διαδρομή :
http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=Peiraios%2F%CE%A0%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B1%CE%B9%CF%8E%CF%82&daddr=37.983784,23.728237+to:Filellinon%2F%CE%A6%CE%B9%CE%BB%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CF%89%CE%BD+to:Georgiou+Souri%2F%CE%93%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%BF%CF%85+%CE%A3%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%AE+to:Irodou+Attikou%2F%CE%97%CF%81%CF%8E%CE%B4%CE%BF%CF%85+%CE%91%CF%84%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D+to:Leoforos+Vasileos+Konstantinou%2F%CE%9B%CE%B5%CF%89%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BF%CF%82+%CE%92%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BB%CE%AD%CF%89%CF%82+%CE%9A%CF%89%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%85+to:Leoforos+Vasilissis+Sofias%2F%CE%9B%CE%B5%CF%89%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BF%CF%82+%CE%92%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BB%CE%AF%CF%83%CF%83%CE%B7%CF%82+%CE%A3%CE%BF%CF%86%CE%AF%CE%B1%CF%82+to:Leoforos+Alexandras%2F%CE%9B%CE%B5%CF%89%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BF%CF%82+%CE%91%CE%BB%CE%B5%CE%BE%CE%AC%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B1%3F+%3F+to:Eikostis+Ogdois+Oktovriou%2FPatision%2F%CE%95%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%82+%CE%9F%CE%B3%CE%B4%CF%8C%CE%B7%CF%82+%CE%9F%CE%BA%CF%84%CF%89%CE%B2%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85%2F%CE%A0%CE%B1%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%AF%CF%89%CE%BD+to:Pros+Psaron%2F%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%82+%CE%A8%CE%B1%CF%81%CF%8E%CE%BD+to:Plateia+Karaiskaki%2F%CE%A0%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%B1+%CE%9A%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%8A%CF%83%CE%BA%CE%AC%CE%BA%CE%B7+to:Plateia+Karaiskaki%2F%CE%A0%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%B1+%CE%9A%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%8A%CF%83%CE%BA%CE%AC%CE%BA%CE%B7+to:37.984346,23.714322&hl=en&geocode=FVF-QwIdLNtpAQ%3BFSiWQwIdbRBqAQ%3BFcptQwIdFCZqAQ%3BFR5sQwIdACpqAQ%3BFdh0QwIdVUBqAQ%3BFShgQwId4j5qAQ%3BFXSgQwIdxpFqAQ%3BFVq1QwIdPBxqAQ%3BFbqWQwId7hRqAQ%3BFRicQwIduPdpAQ%3BFUeeQwIdifdpAQ%3BFdKeQwIdsvVpAQ%3B&mra=mi&mrcr=9&mrsp=12&sz=18&via=3,10&dirflg=w&sll=37.98375,23.71459&sspn=0.002292,0.003433&ie=UTF8&ll=37.982025,23.741369&spn=0.046748,0.075788&z=14

Γκάζι μέχρι Τέλος και Επιστροφή.                                              Γκάζι μέχρι τα μισά της Διαδρομής (Διόδια).

1.   dimos (Δικ)                                                                                 1.  akis busa          
2.   blackgold(δικ)                                                                             2.  Sismosbusa
3.   terries (δικ)
4.   Roni
5.   tadi δικ. (εκτος αν δουλευω ευβοια)
6.   nikos (δικ)
7.   diamantis_dia (δικ)
8.   sotiris
9.   saleras (δικ)
10.  etien mexri k ti masa....monok...
11.  giorgos77 (δικ)
12.  Peri (δικαβαλος)
13.  babisbusa
14.  plumber (δικαβαλος)
15.  SILVER (δικαβαλος)
16.  superspeedd(δικαβαλος)
17.  arxontas
18.  rookie (50-50)
19.  bill (δικαβαλος)
20.  hydroponic 100% (μονοκάβαλος 50%)
21.  kokkinomallis
22.  GeVini
23.  Hayabusas
24.  Dimitris82(δικ)
25.  diiima
26.  Μπούσουλας Νίκος
27.  babis busa (laurio)δικαβαλος
28.  
29.  gabri (δικ)  
30.  stams1300(δικαβαλος)
31.  Matador
32.  Sublezer (δικαβαλος)
33.  nasos-busa (δικαβαλος)
34.  hayabusa1300
35.  Busa time
36.  leonidas7
37.  Spyros-silver (μονοκαβαλος)
38.  hayabusa 1300
Καταγράφηκε

"Εδω ειναι ενα φως αδελφικο,απλα τα χερια και τα ματια,
 εδω δεν ειναι να'μαι εγω πανω απο σενα,η εσυ πανω απο μενα,
 εδω ειναι να'ναι ο καθενας μας πανω απο τον εαυτο του" Γιαννης Ριτσος.
gabri
Moderator
>5

Ευχαριστώ

« Απάντηση #2 στις: Αύγουστος 07, 2010, 09:53:01 πμ »
Πάνω Κάτω

Oι σταθμοι και οι μοτοσυκλετιστες που εχουν ορισθεί απο τις συγκεντρωσεις μας σε καφεδες, ειναι οι εξης:

1ος  σταθμος   Ομονοια             Dimos
2oς  σταθμος   Συνταγμα           Terries
3oς  σταθμος   Καλλιμάρμαρο      Nasos busa
4oς  σταθμος   Hilton                 Peri
5oς  σταθμος   Γαδα                  stams 1300
6oς  σταθμος   Π.Αρεως             gabri
7oς  σταθμος   Πλ.Καραισκακη     Akis busa
8ος  σταθμος   Θηβων+Καβάλας   Diamandis dia
9ος  σταθμος   Εμπ.κεν.Χαιδαριου Νikos
10oς σταθμος   Διοδια                 bill- plumber

Η ωρα συνάντησης μας στο Γκαζι ειναι 18:30

friends_1 friends_1 friends_1 friends_1 friends_1 friends_1 friends_1 friends_1

Καταγράφηκε

hydroponic
>5

Ευχαριστώ
-Δόθηκαν: 0
-Ελήφθησαν: 0

« Απάντηση #3 στις: Αύγουστος 07, 2010, 02:36:45 μμ »
Πάνω Κάτω

s or r_y_ s or r_y_ s or r_y_ s or r_y_ Δυστυχώς παιδιά δεν καταφέρνω να έρθω γιατί βλέπω να τελειώνω την δουλειά μετά τις 17:00. Το πάλεψα να τελειώσω νωρίτερα (από τις 06:00) αλλά ..... ne_nau Να έχετε καλό ταξίδι και να περάσετε καλά !  s or r_y_ s or r_y_
Καταγράφηκε
diiima
>5

Ευχαριστώ
-Ελήφθησαν: 1

« Απάντηση #4 στις: Αύγουστος 07, 2010, 04:22:48 μμ »
Πάνω Κάτω

Α ρε χρηστο, κριμα και σου ειχα και cd πιστας λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Καταγράφηκε
gabri
Moderator
>5

Ευχαριστώ

« Απάντηση #5 στις: Αύγουστος 08, 2010, 02:41:41 πμ »
Πάνω Κάτω

Για άλλη μια φορά συγχαρητήρια σε όλο το φόρουμ-σε όλους εμάς- που με την παρουσία μας  και την συμετοχη μας,έχουμε αποδείξει ότι είμαστε από τα πιο ενεργά φόρουμ που υπάρχουν, αλλά πάνω από όλα έχουμε αποδείξει ότι είμαστε μια οικογένεια...
Μπράβο και πάλι μπράβο σε όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος σε αυτή την προσπάθεια να μεταλαμπαδευσουμε την ιδεα' της εθελοντικής αιμοδοσίας!!!!!!!!
Είσαστε όλοι απιθανοι!!!!
 respect4 respect4 respect4 respect4 respect4 respect4
Καταγράφηκε

diiima
>5

Ευχαριστώ

« Απάντηση #6 στις: Αύγουστος 08, 2010, 03:39:30 πμ »
Πάνω Κάτω

"Παντα τετοια".Αλλο ενα φανταστικο Σαββατο, με αλλο ενα λιθαρακι, σε κατι χρησιμο για ολους.
  Τα αλλα λιθαρακια μπορουμε να τα βαζουμε καθε 3-4 μηνες.
Συγχαρητηρια σε ολους και ενα ευχαριστω σε ολους που προσφεραν,ο καθενας με το δικο του τροπο.(παρουσια η εργασια)
 icon_pray icon_pray icon_pray mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_
Καταγράφηκε
hydroponic
>5

Ευχαριστώ

« Απάντηση #7 στις: Αύγουστος 08, 2010, 09:32:41 πμ »
Πάνω Κάτω

eusa_clap eusa_clap eusa_clap eusa_clap ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ !!!!!! Εμένα πάντως αν με πιάνατε από την μύτη η έκρηξη θα ξεπερνούσε την βόμβα της χιροσίμα  bomb_ bomb_ bomb_ bomb_ !!
Καταγράφηκε
diiima
>5

Ευχαριστώ

« Απάντηση #8 στις: Αύγουστος 08, 2010, 11:04:46 πμ »
Πάνω Κάτω

Kαλημερα φιλαρακια.

Οποιος μπορει να γραψει την εκπομπη που θα εχει η ΝΕΤ στις 9 μμ
 Η εκπομπη αυτη εχει τη λαμπαδηδρομια.
 Περιμενουμε να ποσταρει για να ξερουμε μεχρι το βραδυ ποιος θα το κανει.
                                                      Κυριοι ευχαριστουμε εκ των προτερων
                                                                icon_super icon_super icon_super
                                                                             icon_pray icon_pray icon_pray
Καταγράφηκε
Roni
>5

Ευχαριστώ
-Δόθηκαν: 5
-Ελήφθησαν: 5

« Απάντηση #9 στις: Αύγουστος 08, 2010, 12:50:54 μμ »
Πάνω Κάτω

Ένα έχω να πω!
Αυτό που ζήσαμε στο Ξυλόκαστρο ήταν κάτι το μοναδικό!
Προσωπικά το χάρηκα παρα πολύ.. respect4..www.hayabusa.gr respect4
 grand_ hayabusa_ hayabusa_ hayabusa_ grand_
Καταγράφηκε
sismosbusa
>5

Ευχαριστώ
-Δόθηκαν: 1

ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ!

« Απάντηση #10 στις: Αύγουστος 08, 2010, 01:24:44 μμ »
Πάνω Κάτω

Κύριοι και κυρίες για αλλη μια φορά τα σπασαμε(μηχανάκια και αυτιά)πάντα τέτοια και προσωπικά να ευχαριστήσω όσους βοηθησαν πρακτικά και ψυχολογικά ώστε να λυθεί το πρόβλημα που είχα.η ιδέα ήταν και θα είναι πάντα επίκαιρη ειδικά μετά τα τελευταία λυπηρα γεγονότα που κανείς μας δεν θέλει να ξανάακουστουν.Να σται όλοι καλά και χαίρομαι που είμαι ανάμεσα σε τόσο ενεργούς ανθρώπους!
Καταγράφηκε

ΔΕΙΞΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΕΣ ΚΑΤΙ ΘΕΤΙΚΟ Η ΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ!
etien
>5

Ευχαριστώ

H HAYABUSA

« Απάντηση #11 στις: Αύγουστος 08, 2010, 02:46:37 μμ »
Πάνω Κάτω

flash flash flash flash Μια  τρελα ειναι η ζωη και εμεις τρεχουμε με τα hayabusa mas να κανουμε οτι καλυτερο μπορουμε σαν FORUM...να αφησουμε και εμεις μια πινελια σε αυτη τη ζωη....ενα χρωμα..κατι μικρο ..κατι που να γραψει μια μικρη μεν αλλα και μεγαλη ....ΙΣΤΟΡΙΑ.μια λεξη κλειδι για τη ζωη ολων μας.......ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ....πεντε λεπτα απο το χρονο μας ...και ενας ΑΝΘΡΩΠΟΣ παραμενει στη ζωη!!!!!!!!Πρεπει ολοι μας να το δουμε πιο σοβαρα το ολο θεμα....Ενα μεγαλο μπραβο σε αυτους που προσπαθουν ....σε αυτους που επιμενουν και στηριζουν αυτη την ιδεα.. grand_Τωρα εγω περασα καλα οπως παντα  ..με φιλους που εχουν τεραστια καρδια.... ευαισθησια ....χιουμορ... βασικο πραμα για μενα.... ειμαστε δεμενοι σαν μια οικογενεια   χαιρομαι που ειμαι ενας απο σας. grand_ grand_ grand_ grand_ grand_ grand_ grand_ grand_ grand_ grand_ grand_ grand_
Καταγράφηκε

etien Hayabusa
bill
>5

Ευχαριστώ

« Απάντηση #12 στις: Αύγουστος 08, 2010, 03:06:48 μμ »
Πάνω Κάτω

smilie_colors1 Θέλω να δώσω συγχαρητήρια για την άψογη οργάνωση και στους ανθρώπους της εθελοντικής αιμοδοσίας και στα παιδιά του club μας που το οργάνωσαν . respect4 eusa_clap _ok_
Παρόλο που ανάψαμε εμείς και οι μηχανές μας ήταν κάτι το ανεπανάληπτο και χαίρομαι που όλοι αυτή η παρέα είναι μια οικογένεια και είμαι και εγώ ένα κομμάτι της πέρασα υπέροχα να είστε όλοι καλά  
 respect4 respect4 respect4 mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ Thanks_s Thanks_s Thanks_s Thanks_s Thanks_s Thanks_s Thanks_s Thanks_s Thanks_s Thanks_s Thanks_s Thanks_s Thanks_s Thanks_s Thanks_s Thanks_s Thanks_s xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa eusa_clap eusa_clap eusa_clap eusa_clap eusa_clap eusa_clap eusa_clap eusa_clap eusa_clap eusa_clap eusa_clap eusa_clap
Καταγράφηκε

billarasZ
>5

Ευχαριστώ

δεν εχω ανεκπληρωτο ονειρο :P

« Απάντηση #13 στις: Αύγουστος 08, 2010, 03:21:45 μμ »
Πάνω Κάτω

Kαλημερα φιλαρακια.

Οποιος μπορει να γραψει την εκπομπη που θα εχει η ΝΕΤ στις 9 μμ
 Η εκπομπη αυτη εχει τη λαμπαδηδρομια.
 Περιμενουμε να ποσταρει για να ξερουμε μεχρι το βραδυ ποιος θα το κανει.
                                                      Κυριοι ευχαριστουμε εκ των προτερων
                                                                             icon_pray icon_pray icon_pray

θα τη γραψω και θα την ανεβασω ολη, εαν ειναι ευκολο. μπραβο στα παιδια που πηραν μερος, και συμμετεχουν ενεργα.
Καταγράφηκε

nasos-busa
>5

Ευχαριστώ

« Απάντηση #14 στις: Αύγουστος 08, 2010, 04:40:04 μμ »
Πάνω Κάτω

Συγχαρητήρια σε όλους και από εμενα για την προσπάθεια που έγινε να στηριχθεί και να ενισχυθεί η ιδέα της εθελοντικής αιμοδοσίας.Ας ελπίσουμε ότι θα φτάσει στα αφτιά και τα ματια των συνανθρώπων μας και χρόνο με τον χρόνο θα επέλθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.ΜΠΡΑΒΟ και πάλι σε όλους!!!!!!!!!!!!!!!
Καταγράφηκε

ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
arxontas
>5

Ευχαριστώ
-Δόθηκαν: 7

ΑΡΧΟΝΤΑΣ...!!!!!

« Απάντηση #15 στις: Αύγουστος 08, 2010, 04:44:54 μμ »
Πάνω Κάτω

*** ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε ολους μας eusa_clap οργανωτες και μη.Τετοια οραια εκδιλωση δεν εχω ζηση στα 51 μου χρονια αν και ειμαι εθελοντης αιματος και δωριτης οργανων26 χρονια τωρα στον κλαδο που ανεικω,ανανεωσα το ηθικο μου για αλλα 50 χρονια.!!! mpravo_ Thanks_s Thanks_s 2_hihihi_....παντα τετοια .ειμαι πολυ χαρουμενος που ειμαι στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ του www.hayabusa.gr. φιλε Δημο εισαι γενιμενος για ΙΓΕΤΗΣ μου κανεις πολυ λεμε.....!!!!!!!!!!!!
Καταγράφηκε

Δεν ζω,για να ρίξω αυτόν που με έριξε....αλλά για να του αποδείξω ότι δεν έπεσα....!!
stams1300
>5

Ευχαριστώ
-Δόθηκαν: 4

« Απάντηση #16 στις: Αύγουστος 08, 2010, 05:10:32 μμ »
Πάνω Κάτω

Ενα μεγαλο ευχαριστω respect4 respect4 respect4 respect4 respect4 respect4 respect4 respect4 και απο εμενα για την τιμη που μου κανατε να ειμαι μαζι σας  smile11 smile11 smile11 smile11 smile11 smile11

Και φυσικα σας ευχαριστω που εισασταν μερος της χαρας μου και βοηθησατε να κανουμε μια ωραια εκπληξη στο αλλο μου μισο ( δεν ενοω τον Νασο δεν ειναι ο τυπος μου  lmao lmao lmao lmao lmao lmao lmao lmao lmao lmao)

Σιγουρα θα ζησουμε και αλλα ωραια και δυνατα συναισθηματα να ειστε ολοι παντα καλα γεροι εσεις και οι οικογενειες σας  smilie_colors1 smilie_colors1 smilie_colors1 smilie_colors1
Καταγράφηκε
nasos-busa
>5

Ευχαριστώ

« Απάντηση #17 στις: Αύγουστος 08, 2010, 06:01:03 μμ »
Πάνω Κάτω

hahaha_ hahaha_ hahaha_ hahaha_ hahaha_ hahaha_.Αλλα ελεγες εχθες μπαγασακο!!!!!!!!!!!! confused confused confused _of_topic_ lol_
Καταγράφηκε

ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HAYABUSAS
>5

Ευχαριστώ

« Απάντηση #18 στις: Αύγουστος 08, 2010, 06:27:51 μμ »
Πάνω Κάτω

Μπράβο παιδιά. Νομίζω οτι και εμείς συμβάλαμε   together_ στην ιδέα του εθελοντικής αιμοδοσίας με την χθεσινή μας συμμετοχή.  Περάσαμε πολύ ωραία  (παρ' όλη την κούραση) και οι μηχανές μας έβγαλαν ασπροπρόσωπους. Μπράβο στους οργανωτές.
 icon_yea icon_yea icon_yea  eusa_clap eusa_clap eusa_clap friends_1 friends_1 friends_1 yessir_ yessir_ yessir_
Καταγράφηκε
giorgos77
>5

Ευχαριστώ

« Απάντηση #19 στις: Αύγουστος 08, 2010, 06:38:08 μμ »
Πάνω Κάτω

Ενα μεγαλο μπραβο σε ολους μας σε αυτη την προσπαθεια που δειξαμε για αλλη μια φορα οτι μπορουμε να κανουμε τα παντα οπως ειμαστε ολοι μαζι μια οικογενεια.α και να μην το ξεχασω Δημο απο τα σκασιματα μου εχεις καψει την φρατζα μπροστα με της φλογες σου  xa xa xa xa xa grand_ grand_ grand_ grand_ grand_ grand_ grand_ grand_ grand_
Καταγράφηκε
tadi
Συντονιστής Θέματος
>5
*

Ευχαριστώ

« Απάντηση #20 στις: Αύγουστος 08, 2010, 08:09:43 μμ »
Πάνω Κάτω

Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ σε ολα τα παιδια που συμετειχαν. Ελπιζω του χρονου να ειμαι πιο τυχερος και να μπορεσω να ειμαι μαζι σας. Για αλλη μια φορα αποδειξατε οτι η μηχανη δεν ειναι μονο μεσον αλητειας οπως πολλοι πιστευουν αλλα και εργαλειο κοινωνικης προσφορας οταν υπαρχουν ανθρωποι που ξερουν να το χρησιμοποιουν σωστα. Και παλι μπραβο σε ολους.

mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_
Καταγράφηκε
Terries
Συντονιστής Θέματος
>5
*

Ευχαριστώ
-Δόθηκαν: 13

« Απάντηση #21 στις: Αύγουστος 08, 2010, 10:53:40 μμ »
Πάνω Κάτω

Παίδες ήταν όλα υπέροχα.  Μπράβο σε όσους συντέλεσαν σε αυτό το πράγμα. Πράγματι θα αργήσει να το ξεχάσει το κέντρο και το Ξυλόκαστρο το νταβαντούρη μας . και όχι μόνο αλλά και το trafic που δημιουργήσαμε ...  _hi_ _hi_

Μπράβο και πάλι μπράβο .   eusa_clap eusa_clap eusa_clap eusa_clap
Καταγράφηκε

...  χαμένα όνειρα , είναι μόνο αυτά που εσύ εγκατέλειψες  ....
Busa time
>5

Ευχαριστώ

« Απάντηση #22 στις: Αύγουστος 08, 2010, 11:07:54 μμ »
Πάνω Κάτω

Το έμπρακτο αυτό παράδειγμα εθελοντισμού, αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς προς τους συνανθρώπους μας, ειδικά την περίοδο του καλοκαιριού, όπου οι ανάγκες σε αίμα είναι αυξημένες, ας αποτελέσει ένα παράδειγμα προς μίμηση και κάλεσμα ενεργοποίησης και για άλλους φορείς.........

Ενα μεγαλο ευχαριστω και ενα μεγαλο  mpravo_ mpravo_ mpravo_
σε ολους σας....

www.hayabusa.gr!!! respect4 respect4 respect4

hayabusa_ hayabusa_ hayabusa_ hayabusa_ hayabusa_ hayabusa_

Καταγράφηκε

Τα μυαλά,όπως και τα αλεξίπτωτα...δουλεύουν καλύτερα μόνο όταν είναι 'ανοιχτά'!
leonidas7
>5

Ευχαριστώ

« Απάντηση #23 στις: Αύγουστος 09, 2010, 01:11:04 πμ »
Πάνω Κάτω

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ  mpravo_ mpravo_ mpravo_Ειμαστε μια δεμενη οικογενεια που καταφερνει να αναδιξει αξιες  ζωης οπως Η ΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ  δεν νομιζω να ειναι τυχαιο οτι 7-αυγουστου καταφεραμε να μαζευτουμε τοσοι πολλοι για να μεταφερουμε την φλογα.Θα το θυμωμαστε και θα μας θυμουνται ολοι απο το Γκαζι ως το Ξυλοκαστρο.
Καταγράφηκε

ΖΗΣΕ ΤΗ ΖΩΗ.  ΑΙΩΝΙΟΣ ΕΦΗΒΟΣ
kwstas
>5

Ευχαριστώ

« Απάντηση #24 στις: Αύγουστος 09, 2010, 05:14:44 πμ »
Πάνω Κάτω

Πρωτη μου βολτα με το club που δεν ειναι club αλλα μια μεγαλη παρεα χαρηκα που ειχε και ενα παραπανο νοημα την αναδειξη της εθελοντικης αιμοδοσιας.αξιζαν τα χιλιομετρα που εκανα για να συμετεχω και εγω σε αυτη τη βολτα που εχει νοημα ζωης για πολλους συνανθρωπους μας και θα ειναι χαρα μου να συμετεχω σε καθε ειδους τετοια δραστηριοτητα.  

grand_ grand_ grand_ grand_  grand_ grand_ hayabusa_
Καταγράφηκε
Dimosthenis
Global Moderator
>5

Ευχαριστώ

« Απάντηση #25 στις: Αύγουστος 09, 2010, 07:41:57 πμ »
Πάνω Κάτω

Καλημέρα σας. Μόλις τώρα απέκτησα πρόσβαση στο διαδίκτυο, διότι το ίδιο βράδυ μετά την Λαμπαδοδρομεία πήγα σε περιοχή χωρίς σύνδεση.
Θα έχετε προσέξει και εσείς ότι αρκετές φορές στην ζωή μας όταν συμβαίνει κάτι αναπάντεχο κάτι ξαφνικό κάτι υπερβολικά ωραίο ή άσχημο μερικές από τις αισθήσεις του ανθρώπου σταματούν να λειτουργούν, σταματά το μυαλό, παγώνει το στόμα και η γλώσσα χωλαίνει έστω να τραυλίσει και το όνομά μας ακόμα, ακόμα….. είτε το έχεις είτε δεν το έχεις, είτε το θέλεις είτε δεν το θέλεις.
Διαβάζοντας λοιπόν με μεγάλη προσοχή όλα τα παραπάνω και έχοντας μείνει καθηλωμένος στην οθόνη, σε εσένα που αυτή την στιγμή διαβάζεις αυτό το κείμενο, έχω να πω, να σου πω ότι είσαι, είστε, ΟΛΟΙ ΑΠΑΙΧΤΟΙ.
Το Μυαλό μου σταμάτησε, το στόμα μου πάγωσε και η γλώσσα μου αρνείται,  πεισματικά να αρθρώσει έστω και ένα από τα είκοσι τέσσερα γράμματα της αλφαβήτου !!!!!.
Ελάτε, εθελοντικά, όλοι να δώσουμε και άλλο αίμα..!!!!!
Είστε ΟΛΟΙ ΑΠΑΙΧΤΟΙ……. !!!!! Μπράβο σας.!!!!

icon_pray grand_ icon_pray grand_ icon_pray grand_
Καταγράφηκε

markbusa
Moderator
>5

Ευχαριστώ

« Απάντηση #26 στις: Αύγουστος 09, 2010, 08:49:54 πμ »
Πάνω Κάτω

grand_ grand_ grand_ grand_ grand_ grand_ grand_ grand_ grand_ grand_ grand_ grand_ hayabusa_ hayabusa_ hayabusa_ hayabusa_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_
Καταγράφηκε

Ο εξυπνος παραδεχεται
Ο πονηρος δικαιολογειται
Ο ηλιθιος επιμενει... και έχει και άδικο !!!
Dimosthenis
Global Moderator
>5

Ευχαριστώ

« Απάντηση #27 στις: Αύγουστος 09, 2010, 10:53:21 πμ »
Πάνω Κάτω

ΠΑΜΕ !!!!!
Σήμερα  9 Αυγ 10:
ΝΕΤ: 12:00 , 18:00 , 21:00
ΕΤ1: 23:00
Καταγράφηκε

busa4ever
Συντονιστής Θέματος
>5
*

Ευχαριστώ
-Ελήφθησαν: 2

« Απάντηση #28 στις: Αύγουστος 09, 2010, 10:54:48 πμ »
Πάνω Κάτω

mpravo_ mpravo_ mpravo_
Καταγράφηκε

Ο εξυπνος παραδεχεται
Ο πονηρος δικαιολογειται
Ο ηλιθιος επιμενει....

ΜΑΚΗΣ
elias@
>5

Ευχαριστώ

« Απάντηση #29 στις: Αύγουστος 09, 2010, 10:59:31 πμ »
Πάνω Κάτω

Σπουδαίο!!!  icon_super
Καταγράφηκε

el!@s
broom
>5

Ευχαριστώ
-Ελήφθησαν: 3

« Απάντηση #30 στις: Αύγουστος 09, 2010, 12:40:22 μμ »
Πάνω Κάτω

αν και δεν παρευρεθηκα λογω διακοπων εχω να πω ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ

grand_ grand_ grand_
Καταγράφηκε

φεγγαρόλουστη λακέρδα
Dimosthenis
Global Moderator
>5

Ευχαριστώ

« Απάντηση #31 στις: Αύγουστος 09, 2010, 01:51:26 μμ »
Πάνω Κάτω

Πληροφορία!!!!!!!!! (Οι πληροφορίες δεν βγαίνουν πάντα, αλλά θέλω να την μοιραστώ μαζί σας και ας μην βγεί ποτέ. !!).
Θα γράψω ελάχιστα γιατί μέχρι στιγμής και εγώ ελάχιστα γνωρίζω, μάλλον ξέρω πολλά αλλά δεν γνωρίζω πόσα από αυτά τα πολλά θα γίνουν πραγματικότητα.
Σας είπα ότι συζητήθηκε πολύ το www.hayabusa.gr; σας το είπα. Ακούστε τώρα προσεκτικά
Το www.hayabusa.gr μαζί με τον ραδιοφωνικό σταθμό www.rockharadio.com έκαναν την έναρξη και το www.hayabusa.gr μετέφερε την Λαμπάδα ώστε να γίνει η τελετή έναρξης της Λαμπαδηδρομίας στο Ξυλόκαστρο. Ωραία...πάει αυτό.
Λήξη αυτής της 8ης Λαμπαδηδρομίας Εθελοντικής Αιμοδοσίας είδατε; ΟΧΙ.
Έγινε; ΟΧΙ.
Πού θα γίνει;
Πότε θα γίνει: 16,17,18 Σεπ 10,
Ποιοί θα την κάνουν;
Τα μαντάτα δεν θα αργήσουν να έρθουν... για να δούμε.....
Χαιρετώ.
Καταγράφηκε

Busa time
>5

Ευχαριστώ

« Απάντηση #32 στις: Αύγουστος 09, 2010, 02:04:20 μμ »
Πάνω Κάτω

icon_super icon_super icon_super icon_super
 together_ together_ together_
Καταγράφηκε

Roni
>5

Ευχαριστώ

« Απάντηση #33 στις: Αύγουστος 09, 2010, 02:21:43 μμ »
Πάνω Κάτω

cheers_1 cheers_1Κατάλαβα: θα βάλουμε φωτιά πάλι.... hahaha_ hahaha_ cheers_1 cheers_1 cheers_1
Καταγράφηκε
etien
>5

Ευχαριστώ

H HAYABUSA

« Απάντηση #34 στις: Αύγουστος 09, 2010, 02:45:32 μμ »
Πάνω Κάτω

flash flash flash flash

Το foroum ειναι εδω ...........και παντα ετοιμο να τελιωσει ...ενα μεγα..γεγονος...

ΥΓ. μου αρεσει αυτο το σημα...!! icon_yea icon_yea icon_yea
Καταγράφηκε

etien Hayabusa
spyros-silver
>5

Ευχαριστώ

« Απάντηση #35 στις: Αύγουστος 09, 2010, 03:40:07 μμ »
Πάνω Κάτω

Παρ όλο που βασανιστηκαν Ανθρωποι κ μηχανές (συγχαρητήρια στην suzuki που έφτιαξε τα τερατακια μας να αντέχουν ακόμα κ σε αυτές τις θερμοκρασίες)αξιζε τον κόπο. Εκείνο που θα ήθελα να επισημάνω (είναι κ παράπονο)οτι από 680 μέλη συμμετείχαν μόνο 38. Περίπου το 18%. ΓΙΑΤΊ;κ ερωτώ ξανά τον Δημο.Αυτή είναι τελικά η δύναμη μας; 40 μηχανές; Οι άλλοι 640  που είναι; Ηρθαν ποτέ;ειναι μόνο στο φόρουμ; Η μήπως ηλθον , ειδον, κ απηλθον; Γιατι αυτό είναι σοβαρό κ θα πρέπει να αναλύσουμε.
Καταγράφηκε

Δεν φταίω εγώ που μεγαλώνω. Φταίει η ζωή που είναι μικρή...
gabri
Moderator
>5

Ευχαριστώ

« Απάντηση #36 στις: Αύγουστος 09, 2010, 04:32:23 μμ »
Πάνω Κάτω

Δήμο ότι και αν γίνει, οποίο και αν είναι το αποτέλεσμα, απο εμένα έχεις ένα μεγάλο ΜΠΡΆΒΟ γιατί προσπαθείς και ενεργεις για το καλο όλων και είμαι σίγουρος για αυτο!!!!!
Τα σέβη μου κ.admin!!!
 respect4 respect4 respect4 respect4 respect4 respect4
Καταγράφηκε

stams1300
>5

Ευχαριστώ

« Απάντηση #37 στις: Αύγουστος 09, 2010, 04:38:58 μμ »
Πάνω Κάτω

και απο εμενα και την Ελενη εχεις ενα μεγαλο ευχαριστω και παλι κυριε Δημο μας  smilie_colors1 smilie_colors1

Καταγράφηκε
GF_BUSA
>5

Ευχαριστώ

« Απάντηση #38 στις: Αύγουστος 09, 2010, 04:49:08 μμ »
Πάνω Κάτω

Μπραβο σας για αλλη μια φορα, φερατε την αποστολη εις περας !!!!!!!    eusa_clap eusa_clap eusa_clap eusa_clap eusa_clap eusa_clap
 elada_ elada_ elada_ elada_ elada_ elada_ elada_ elada_ elada_ elada_ elada_ elada_ elada_ elada_ elada_ elada_ elada_ elada_ elada_
  * Μπραβο στα παιδια του φορουμ που ειναι η καρδια...και συγχαρητηρια στους συντελεστες που ειναι η καρδια αυτου..!!!!!!!!!
Καταγράφηκε

Με λενε γιωργο και καιω λαδια στα ψηλα!!!!!!
         ( terrιes trade mark )
Dimosthenis
Global Moderator
>5

Ευχαριστώ

« Απάντηση #39 στις: Αύγουστος 09, 2010, 04:51:23 μμ »
Πάνω Κάτω

Παρ όλο που βασανιστηκαν Ανθρωποι κ μηχανές (συγχαρητήρια στην suzuki που έφτιαξε τα τερατακια μας να αντέχουν ακόμα κ σε αυτές τις θερμοκρασίες)αξιζε τον κόπο. Εκείνο που θα ήθελα να επισημάνω (είναι κ παράπονο)οτι από 680 μέλη συμμετείχαν μόνο 38. Περίπου το 18%. ΓΙΑΤΊ;κ ερωτώ ξανά τον Δημο.Αυτή είναι τελικά η δύναμη μας; 40 μηχανές; Οι άλλοι 640  που είναι; Ηρθαν ποτέ;ειναι μόνο στο φόρουμ; Η μήπως ηλθον , ειδον, κ απηλθον; Γιατι αυτό είναι σοβαρό κ θα πρέπει να αναλύσουμε.
Φίλτατε Σπύρο, αν είχαν έρθει να μας δουν, να συν ταξιδέψουν μαζί μας, να μας ακούσουν κτλ κτλ θα ήταν σίγουρο ότι κατά 99% δεν θα έφευγαν !!!! Απο εκεί και πέρα όμως πέραν του ότι υπάρχουν και άλλες μοτολέσχες, δεν είναι δυνατόν να έχουμε μόνο εμείς όλο τον κόσμο του Hayabusa..... αλίμονο, κάποιο ποσοστό προτιμά μόνον να μας βλέπει καθημερινά μέσω διαδικτύου, κάποιο ποσοστό μπαίνει και βάζει μόνο Αγγελίες, κάποιο ποσοστό είναι Μοναχικοί Καβαλάρηδες δεν τους αρέσει το Ομαδικό, κάποιο ποσοστό δεν μας θέλει, σε κάποιο κόσμο δεν του κάνουμε, κάποιοι έχουν ζόρι με τα επαγγελματικά τους, κάποιοι απέκτησαν στην πορεία θέμα Υγείας.... δεν είναι δυνατόν να αναλύσω τους λόγους που από 700 μέλη συναντιόμαστε οι 60.......ο κόσμος αντιμετωπίζει χιλιάδες εκατομμύρια προβλήματά καθημερινά.... Δεν κάνουμε όλοι με όλους...Δεν υποχρεώνουμε κανέναν για τίποτα....πολύ μα πάρα πολύ λογικό για εμένα.
Κάποτε, πριν 2 χρόνια περίπου, ήμασταν εννέα άτομα... μάλιστα φίλε Σπύρο, εννέα άτομα.... Δεν πειράζει και ούτε ποτέ το έβαλα αγκάθι στο μυαλό μου. Όσοι καλοί εδώ είμαστε... Αν θέλεις όμως περισσότερη ανάλυση άνοιξε ένα καινούργιο θέμα για να μην χαλάμε αυτό το τόσο σημαντικό, Ευχαριστώ.
Τα σέβη μου.
Καταγράφηκε

tsiv
>5

Ευχαριστώ

στενεμα πρωτες ταμπελες

« Απάντηση #40 στις: Αύγουστος 09, 2010, 04:57:58 μμ »
Πάνω Κάτω

συμφωνω και επαυξανω
 _hi_ yessir_ _hi_ yessir_
Καταγράφηκε

ΑΡΧΟΝΤΑΣ
tadi
Συντονιστής Θέματος
>5
*

Ευχαριστώ

« Απάντηση #41 στις: Αύγουστος 09, 2010, 05:06:29 μμ »
Πάνω Κάτω

Eννοειται οτι ο Δημος κανει οτι καλυτερο και σπαταλαει πολυ απο το προσωπικο του χρονο ωστε ολοι εμεις να απολαμβανουμε πραγματα και καταστασεις που ακομα και σε λεσχες που πληρωνουν τα μελη τους δεν απολαμβανουν ουτε τα μισα.
Τωρα οσον αφορα τη δυναμικη του φορουμ τα ενεργα μελη ειναι περιπου οσα συμετεχουν στους καφεδες και τις εκδρομες. Ωστοσο ειναι ευχαριστο οτι σε μια εκδηλωση με φιλανθρωπικο χαραχτηρα και παρολο που αρκετα απο τα ''καφεδοεκδρομικα'' μελη δεν μπορεσαν να ακολουθησουν λογω του οτι ηταν εκτος Αθηνων μαζευτηκαν περισοτερα μελη απο οποιαδηποτε αλλη εκδηλωση η εκδρομη εχουμε κανει μεχρι τωρα (εκτος απο τη κοπη της πιτας που ομως ειναι μια ιδιαιτερη περιπτωση).
Αυτο εμενα μου λεει οτι υπαρχουν παιδια που μπορει να μην εχουν χρονο ουτε για καφε ουτε για εκδρομες αλλα οταν υπαρχει αναγκη δινουν το παρον.
Υπαρχουν βεβαια και αυτοι που εχουν γραφτει αλλα μενουν επαρχια οποτε δεν γινεται να ερθουν στις συναντησεις μας.
Επισης υπαρχουν και αρκετοι που γραφτηκαν για να βαλουν μια αγγελια και δεν θα τους ξαναδουμε-ακουσουμε ευκολα.
Και τελος υπαρχουν και καποιοι που γραφτηκαν αλλα τελικα δεν τους κανουμε σαν φορουμ η σαν παρεα. Δυστυχως δεν μπορουν ολοι να θελουν τα ιδια πραγματα.
Το γεγονος ειναι οτι το φορουμ ειναι απο τα πιο ενεργητικα και συνεχως ανερχομενα που υπαρχουν στον ελληνικο χωρο παρα το ιδιαιτερο του αντικειμενου.
Αν ειμασταν πχ φορουμ γενικα μοτο οτι και να ειχε ο καθενας ειναι σιγουρα ευκολοτερο να ερθουν ενεργα μελη.

friends_1 cheers_1 pease_
Καταγράφηκε
spyros-silver
>5

Ευχαριστώ

« Απάντηση #42 στις: Αύγουστος 09, 2010, 05:40:10 μμ »
Πάνω Κάτω

Κάποτε, πριν 2 χρόνια περίπου, ήμασταν εννέα άτομα... μάλιστα φίλε Σπύρο, εννέα άτομα.... Δεν πειράζει και ούτε ποτέ το έβαλα αγκάθι στο μυαλό μου. Όσοι καλοί εδώ είμαστε... Αν θέλεις όμως περισσότερη ανάλυση άνοιξε ένα καινούργιο θέμα για να μην χαλάμε αυτό το τόσο σημαντικό, Ευχαριστώ.
Τα σέβη μου.

Αν το θέμα χαλάει από μια μικρή μου απορία που έψαχνε απάντηση ζητώ συγνώμη. Πάντως θέλω να ξέρεις πως στη ζωή μου έχω μάθει να λέω πάντα κ στα ίσα αυτά που σκέφτομαι. 
Καταγράφηκε

Δεν φταίω εγώ που μεγαλώνω. Φταίει η ζωή που είναι μικρή...
Dimosthenis
Global Moderator
>5

Ευχαριστώ

« Απάντηση #43 στις: Αύγουστος 09, 2010, 05:46:22 μμ »
Πάνω Κάτω

Το θέμα δεν είναι η απορία, το θέμα είναι οι απαντήσεις και η έκταση που θα πάρει μια τέτοια θεματάρα.
 Για αυτό σου λέω άνοιξε ένα άλλο καινούργιο θέμα. Άνοιξε εσύ θέμα και θα σου τα βάλω μέσα εγώ όλα όσα έχουν γραφτεί μέχρι τώρα για αυτή σου την απορία.
Καταγράφηκε

Terries
Συντονιστής Θέματος
>5
*

Ευχαριστώ
-Δόθηκαν: 13

« Απάντηση #44 στις: Αύγουστος 09, 2010, 05:56:15 μμ »
Πάνω Κάτω

Τα σέβη μου.

Αν το θέμα χαλάει από μια μικρή μου απορία που έψαχνε απάντηση ζητώ συγνώμη. Πάντως θέλω να ξέρεις πως στη ζωή μου έχω μάθει να λέω πάντα κ στα ίσα αυτά που σκέφτομαι. 
Καλά κάνεις και το λές πιστεύω και εγώ ... Αλλά αυτό χρειάζεται πάαααρα πολύ συζήτηση όπως σου έγραψε ο Δήμος και ο Διονύσης παραπάνω . Εγώ πάντως χαίρομαι που είμαστε 40 και καλοί .  Οσοι πιστοί προσέλθετε . ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ .  ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ  ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΕΛΗ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ . ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΛΛΕΞΕΤΕ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ .

Καταγράφηκε

...  χαμένα όνειρα , είναι μόνο αυτά που εσύ εγκατέλειψες  ....
Dimitris82
<5

Ευχαριστώ

« Απάντηση #45 στις: Αύγουστος 09, 2010, 07:01:57 μμ »
Πάνω Κάτω

Χαρηκα κι εγω που συντελεσα σε αυτον τον σοβαρο σκοπο!Μπραβο σε οσους βρισκοντουσαν εκει! mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_Κι επειδη ειμαι νεο μελος στιν παρεα,σας ευχαριστω που βρισκομαι μαζι σας και ελπιζω να σας γνωρισω καλυτερα...!!!!!
Καταγράφηκε
bill
>5

Ευχαριστώ

« Απάντηση #46 στις: Αύγουστος 09, 2010, 07:08:09 μμ »
Πάνω Κάτω

Ο Δημος εχει δικιο  icon_cool  παιρνω παραδειγμα απο τον ευατο μου ποσο πολυ δισταζα
να μπω σε αυτην την παρεα ( η κοινωνια ειναι πονηρη και πολλα γινονται μεσω ιντερνετ και επειδη μεγαλωνουμε παιδια δισταζουμε)  aeh
αλλα οταν το αποφασισα αισθανομαι πολυ τυχερος μην τους παρεξηγουμε πιστευω οτι σιγα σιγα θα ερθουν και αυτοι
δημο συνχαρητηρια συνεχεισε την προσπαθεια για να βρουνε και τα παιδια μας κατι αγνο και οικογενειακο.
 eusa_clap eusa_clap eusa_clap eusa_clap eusa_clap eusa_clap eusa_clap eusa_clap eusa_clap eusa_clap eusa_clap mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ Thanks_s Thanks_s Thanks_s Thanks_s Thanks_s Thanks_s Thanks_s Thanks_s Thanks_s Thanks_s Thanks_s Thanks_s Thanks_s Thanks_s Thanks_s Thanks_s
Καταγράφηκε

blackgold1340
>5

Ευχαριστώ

« Απάντηση #47 στις: Αύγουστος 09, 2010, 07:29:12 μμ »
Πάνω Κάτω

Παρολο που ημουν ο κρικος που εφερε σε πραξη αυτη την μεγαλειωδη οργανωση που μας τιμαει σαν ανθρωπους πρωτα και μετα σαν μηχανοβιους,ΕΝΑ μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στον Δημο που για μια ακομη φορα τα συχρωνησε ολα τελεια,και ΕΝΑ μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ σε ολους τους φιλους που ακολουθησαν με πολυ κουραση αυτη την μεγαλη γιορτη......
Πιστευω στο μελλον με την πορεια που οδευουμε αργα και σταθερα,με αγαπη σε αυτο που μας ενωνει(hayabusa)και το ψυχικο δεσιμο αναμεταξυ μας και ο αλλοσεβασμος,θα δουμε πολλα περισοτερα και ομορφα πραγματα που θα αφησουν μια ωραια ιστορια στο χωρο της μοτοσυκλετας,που θα μας κανει περηφανους.
Εγω γνωριζοντας πολλα χρονια πριν τον αγωνα του Κυριου Χρηστου Πρωτοπαππα για να φτασει εδω που ειναι,και βλεποντας ολη την fiesta που καναμε απο διαφορετικη οπτικη γωνια,ειμαι πολυ συγκηνιμενος,και χαρουμενος μαζι που μπορεσαμε ολοι μαζι να καταφερουμε το ΤΕΛΕΙΟ...............

Και παλι ευχαριστω σε ολους και παντα τετοια........

Με αγαπη,blackgold............ Thanks_s Thanks_s Thanks_s
Καταγράφηκε

reiki brather
superspeedd
>5

Ευχαριστώ
-Ελήφθησαν: 8

« Απάντηση #48 στις: Αύγουστος 09, 2010, 07:48:41 μμ »
Πάνω Κάτω

κυριοι καλησπερα, _hi_πολλα  mpravo_στο Δημο μας και σε ολους τους συντελεστες αυτης της κινησης,και πανωαπ`ολα στο Χρησταρα τον blackgold,που λογω χαμηλου προφιλ(φοραει 50αρι χε-χε!)φροντισε ωστε ελαχιστοι να γνωριζουν τη συνεισφορα του στο συγκεκριμενο event.επισης για τις αποριες του silver,εχω να οτι Σπυρο,συντεκνε,για αλλη μια φορα φανηκε οτι σ`αυτο το forum,μετραει η ποιοτητα των μελλων του,πολλυ περισσοτερο απ`την ποσοτητα together_ hayabusa_
Καταγράφηκε

περνα πρωτα τα 300,
και μετα να βγαζεις γλωσσα...
Dionisis
>5

Ευχαριστώ

Όταν θες μπορείς να κάνεις τα πάντα.....

« Απάντηση #49 στις: Αύγουστος 09, 2010, 07:57:52 μμ »
Πάνω Κάτω

icon_cry icon_cry icon_cry Ζηλευω!!!!ηθελα και εγω να ερθω!!!!Αλλα ημουνα Ναξο.... headwall_ headwall_
Του χρονου να ειμαστε καλα με το καλο και ορθιοι να το ξανακανουμε και θα ειμαι και εγω σιγουρα!!!!!

Μπραβο σε ολους σας eusa_clap eusa_clap eusa_clap eusa_clap

Καταγράφηκε

aimatocritis
<5

Ευχαριστώ

« Απάντηση #50 στις: Αύγουστος 09, 2010, 10:56:48 μμ »
Πάνω Κάτω

Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα από τον Παγκρήτιο Συνδεσμο Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος "Αιματοκρήτη".
Πραγματικά σας αξίζουν συγχαρητήρια, η Λαμπαδηδρομία Αθήνα-Ξυλόκαστρο ήταν υπέροχη χάρη σε σας, μας χαρίσατε απίστευτες στιγμές!!
Αναρωτιόμαστε αν υπάρχουν και στην Κρήτη μέλη σας, γιατί πραγματικά θα ήταν μεγάλη χαρά να κάναμε και εδώ κάποιες διαδρομές της Λαμπαδηδρομίας με μοτοσυκλέτες!!
Ευχαριστούμε!!
friends_1
Καταγράφηκε
Roni
>5

Ευχαριστώ

« Απάντηση #51 στις: Αύγουστος 09, 2010, 11:19:13 μμ »
Πάνω Κάτω

icon_super icon_super icon_super icon_super
Καταγράφηκε
Busa time
>5

Ευχαριστώ

« Απάντηση #52 στις: Αύγουστος 09, 2010, 11:37:14 μμ »
Πάνω Κάτω

together_ together_ together_ together_
 friends_1 friends_1 friends_1 friends_1
Καταγράφηκε

Stealth_Busa
>5

Ευχαριστώ
-Δόθηκαν: 3

« Απάντηση #53 στις: Αύγουστος 10, 2010, 12:58:35 πμ »
Πάνω Κάτω

Ένα μεγάλο μπράβο και από μένα.  Πάντα τέτοια  icon_super
 eusa_clap eusa_clap eusa_clap eusa_clap eusa_clap eusa_clap

Κρίμα που δούλευα. Ήταν πάντως η σκέψη μου μαζί σας.  friends_1
Καταγράφηκε

ι
hayabusa1300
>5

Ευχαριστώ

« Απάντηση #54 στις: Αύγουστος 10, 2010, 10:58:33 πμ »
Πάνω Κάτω

ο σεισμος των πολλων  ριχτερ που δημιουργηθηκε απο τις μηχανες μας στις 7 /8 /2010  και ειχε  επικεντρο  την ΑΘΗΝΑ  και εφτασε μεχρι το ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ελπιζω  να ταρακουνισε  καποιους  υπευθυνους  και  οχι  υπευθυνο ανευθυνους να καταλαβουν οτι  με τον εθελοντισμο μπορουμε να κανουμε μεγαλα  πραγματα. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ  ΤΟ  www.ΗΑΥΑBUSA.gr που με  δεχτηκε  στην  οικογενεια του και με εκανε  τοσο  υπερηφανο συμμετεχοντας και εγω στην λαμπαδηδρομια  βαζοντας  ενα πολλη  μικρο μικρο λιθαρακι  σε αυτον τον σοβαρο σκοπο .Μπραβο σε  οσους το σκεφτηκαν το  οργανωσαν  και σε  οσους  συμμετειχαν. Μπραβο μπραβο  μπραβο !!!!!!!!!!  Επισεις  ΧΡΟΝΙΑ  ΠΟΛΛΑ  στα  παιδια που ειχαν τα γενεθλια τους !
Υ.Γ  ελπιζω και τις επομενες  λαμπαδηδρομιες να την αναλαβουμε εμεις , τι λες ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ? elada_ elada_ elada_ elada_ elada_ elada_ elada_ elada_ elada_
Καταγράφηκε
arxontas
>5

Ευχαριστώ

ΑΡΧΟΝΤΑΣ...!!!!!

« Απάντηση #55 στις: Αύγουστος 10, 2010, 02:16:02 μμ »
Πάνω Κάτω

μην αδικουμε αυτους που δεν μπορεσαν να ερθουν στην Λαμπαδηδρομια ειχαμε την σκεψη τους και την Ψυχη τους μαζι μας ,γιαυτο ειχε παλμο και διναμη.ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΨΥΧΑΡΕΣ......
Καταγράφηκε

Δεν ζω,για να ρίξω αυτόν που με έριξε....αλλά για να του αποδείξω ότι δεν έπεσα....!!
Black Dom.
>5

Ευχαριστώ
-Δόθηκαν: 10

« Απάντηση #56 στις: Αύγουστος 12, 2010, 05:26:05 μμ »
Πάνω Κάτω

Ένα μεγάλο μπράβο και από μένα.  Πάντα τέτοια 
Κρίμα που δούλευα και δεν μπορεσα να ζησω για αλλη μια φορα απιστευτα μαζι σας και παλυ μπραβο
Καταγράφηκε
nikos
>5

Ευχαριστώ

Χρυσος κοσμος=αγαπη για οτι κανεις!!!

« Απάντηση #57 στις: Αύγουστος 12, 2010, 07:50:35 μμ »
Πάνω Κάτω

Παιδια λιγα λογια και απο εμενα ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον admin μας για την χαρα που μας δινει καθε φορα που οργανονει ανθρωπους και μηχανες να γινουν μια γροθια. Ακομα και σημερα μιλαγαν για εμας παραιες που ειδαν στην τηλεοραση
την πομπη με την φλογα της λαμπαδιοδρομιας και μας εδιναν συνχαρητηρια. Ειναι τιμη μου που ειμαι μελος του www.hayabusa.gr  respect4 mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_ mpravo_
Καταγράφηκε

Αν ο στόχος είναι ο προορισμός τότε απόλαυσε το ταξείδι!!!
admin
admin@hayabusa.gr
Administrator
>5

Ευχαριστώ

Πορτοκαλί '08

« Απάντηση #58 στις: Αύγουστος 12, 2010, 08:06:38 μμ »
Πάνω Κάτω

Η τιμή και η χαρά είναι όλη δική μου. Σας ευχαριστώ όλους που συμβάλετε στο να δείξουμε και την άλλη όψη του μοτοσικλετιστή, γιατί υπάρχει και η άλλη όψη. Σας Ευχαριστώ όλους.
Χρήστο (blackgold1340) και σε εσένα ένα μεγάλο Ευχαριστώ για την επαφή σου, το έχω πει από το πρώτο πόστ.
Σας Ευχαριστώ όλους.
http://www.hayabusa.gr/index.php?topic=7544.msg34283#msg34283
Καταγράφηκε

Πολλοί μπορούν να πουν ότι απέτυχα αλλά κανείς ότι δεν προσπάθησα για το καλύτερο !!
akis busa
Συντονιστής Θέματος
>5
*

Ευχαριστώ
-Ελήφθησαν: 24

« Απάντηση #59 στις: Αύγουστος 12, 2010, 11:20:51 μμ »
Πάνω Κάτω

Ενα Μ Ε Γ Α Λ Ο ΜΠΡΑΒΟ!! σε ολα τα παιδια !! του www.hayabusa.gr για την ηθικη
συμβολη και συμμετοχη σε αυτην την πολυ μεγαλης σημασιας "πορεια" για τον εθελοντισμο
αιμοδοσιας!! και βεβαια πανελληνιας!!

για τον Admin δεν χρειαζεται να πω κατι, διοτι μπορει να τον αδικησω!!
και θα τον αδικησω διοτι δεν εχω τα λογια που πρεπει να πω, για αυτο που πραγματικα αξιζει!!!

αυτο που εχω να πω εγω για ολους μας ειναι οτι το καναμε αυθορμητα!!
διοτι αγαπαμε την ζωη!!
και την αγαπαμε για ολον τον κοσμο διοτι εμεις (μοτοσυκλετιστες)
βλεπουμε καθε μερα μεσα απο την δικη μας εμπειρια στις μηχανες και στην κινηση στους δρομους ποσο "ευθραστη" ειναι η ζωη, για ολον τον κοσμο!!

αρα λοιπον ξερουμε και ποσο σημαντικο ειναι να δινεις Ζωη!! σε εναν Ανθρωπο με το αιμα
οταν εκεινος θα το χρειαστει!!

ευχομαι σε ολα αυτα να ειμαστε πρωτοι!!!
και στις "μαγκιες!!"............τελευταιοι!!!
Καταγράφηκε

o καλυτερος τροπος να κρατας το λογο σου
ειναι να μην τον δινεις
kantafi
Συντονιστής Θέματος
>5
*

Ευχαριστώ
-Ελήφθησαν: 2